Vlastimil Brodský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vlastimil Brodský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Ostrava
Country:
Age:
† 81 years
Occupation:
actor

Vlastimil Brodský - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
15 December 1920 - uknown time (?)
House system:
no system
(Vlastimil Brodský 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Vlastimil Brodský
Date of Birth - Dec 15, 1920
(actor, instagram)

Vlastimil Brodský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Příběhy slavných - Bróďa (TV series)
(2011) - Inventura Febia: Ročník 1920 - Jiří Sovák a Vlastimil Brodský
(2007) - Život je kabaret
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Lišák
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Nespoutaný živel
(2001) - Chaos
(2001) - Film o filmu: Babí léto
(2001) - Returning in Autumn
(2001) - Autumn Spring
(2000) - Vzpomínání Vlastimila Brodského
(2000) - První pomoc
(2000) - Moudra starého klauna: V takový krásný společnosti
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Rendez vous strýce Davida
(2000) - Ab ins Paradies
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Zdravý nemocný Vlastimilený Brodský
(1999) - Příběhy slavných - Miloš Kopecký
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - V centru filmu - v teple domova
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Poslední koncert
(1996) - Hovory H z Paláce K
(1996) - Dívka se zázračnou pamětí
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Den, kdy unesli papeže
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Too Loud a Solitude
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Jak Ťuk a Bzuk nechtěli, aby pršelo (TV series)
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Kafka to taky neměl lehký
(1991) - Album
(1991) - Romeo a Julie
(1991) - Labyrint
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Smrt barona Gandary
(1990) - Motýlí čas
(1990) - Král kolonád
(1990) - Freonový duch
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Příběh '88
(1989) - L. P. 1948
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Kalhoty od krejčího ze Lhoty
(1987) - Zahradníkův rok
(1987) - Voňavé haraburdí (TV series)
(1987) - Šašek a královna
(1987) - Kinkongova smrt
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Sněhulákův sen
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Parátko
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Kryštof a nebeský kůň (TV series)
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Had je mašinka
(1985) - Videostop
(1985) - Tchyně
(1985) - Sněžný muž
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Sedmipírek
(1985) - Případ Platfus
(1985) - Perly: Čertův švagr
(1985) - Naschválníčci (TV series)
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Hloupá pohádka
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1984) - Anynka a čert
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - S úsměvem
(1983) - Oči pro pláč
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - A csoda vége
(1983) - Dvě noci s císařem
(1982) - Velké tajemství
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - O labuti
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Tajemství ďáblovy kapsy
(1981) - Pohádky z lipových špalíčků (TV series)
(1981) - Počítání oveček
(1981) - Křtiny
(1981) - Konec kouzelníka Uhahuly
(1981) - Hotel Polan und seine Gäste
(1980) - Už vám není dvacet, paní Bláhová
(1980) - Tvrdohlavá žena
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Hlas krve
(1980) - A nebojíš se, princezničko?
(1979) - Velká policejní pohádka
(1979) - Tchán
(1979) - Julek
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Das Ding im Schloß
(1979) - Arabela (TV series)
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Zatloukat
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Perly: Kouzelná mošna
(1978) - Perly (TV series)
(1978) - Pan Tau - Od zítřka nečaruji
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau na pionýrském táboře
(1978) - Pan Tau a která je ta pravá?
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Nechci nic slyšet
(1978) - Mapa zámořských objevů
(1978) - Jak Bzuk a Ťuk putovali za sluníčkem (TV series)
(1978) - Riddles for a Candy
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Sběratel
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Podezřelé okolnosti
(1977) - Pan Tau - Poplach v oblacích
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1977) - Koncert pro mantinely
(1977) - Hodina pravdy
(1977) - Doktor Bolíto (TV series)
(1977) - Long Live Ghosts!
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Svůdnice na šest
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Sedm pater pro tisíc přání
(1976) - Secluded, Near Woods
(1976) - Jezevec
(1976) - Hadrián z Římsů
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - O významu slov
(1975) - Údržbáři
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Sedmibarevný týden (TV series)
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - (About the) Thick Fog
(1975) - Namátková kontrola
(1974) - Zahrada (TV series)
(1974) - Špionáž
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1974) - Růžová sobota
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat
(1974) - Krejčí Šajtle Dobrodruh
(1974) - Jakob, der Lügner
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Smolíček
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Adam a Otka
(1972) - Z nových pověstí českých: Dívčí válka
(1972) - Štědrý večer pana rady Vacátka
(1972) - O makové panence a motýlu Emanuelovi (TV series)
(1972) - Operation Bororo
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Chance
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Psi a lidé
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Jeden ze soubojů
(1971) - Jak si lhář vysloužil dceru chána
(1971) - Jak se dělá televizní soutěž
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - Ta slepička kropenatá
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - Romanetto
(1970) - Rapotínská tragédie
(1970) - Podezření
(1970) - James to zařídí
(1970) - Honba za filmovým námětem
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Devilish Honeymoon
(1969) - Úsměvné legendy o hradech a zámcích (TV series)
(1969) - Men about Town
Vlastimil Brodský - Family and Partner relationships
Vlastimil Brodský 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Vlastimil Brodský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
23°14’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Metal)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Vlastimil Brodský 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vlastimil Brodský - actor

Vlastimil Brodský was born on December 15, 1920 in Ostrava
Vlastimil Brodský at:
Wikipedia.orgVlastimil Brodský full biography - Wikipedia
Famous people born on
July 23rd
(Today)
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) actor
Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) actor
Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) actor
Švýcarsko Emil Jannings
(*1884) actor
Itálie Damiano Damiani
(*1922) director, actor
Vlastimil Brodský
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
23°14’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
6°01’
 
VenusVenus
Aquarius
3°36’
 
MarsMars
Aquarius
13°50’
 
JupiterJupiter
Virgo
18°19’
 
SaturnSaturn
Virgo
24°26’
 
UranusUranus
Pisces
2°14’
 
NeptuneNeptune
Leo
13°31’
R
PlutoPluto
Cancer
8°09’
R
NodeNode (M)
Scorpio
3°52’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
16°57’
 
ChironChiron
Aries
5°58’
R
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
July 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) singer, actress, fashion designer, dancer
Francie Alexandre Dumas père
(*1802) writer
Spojené státy Zelda Fitzgerald
(*1900) writer
Švýcarsko Ernest Bloch
(*1880) composer
Německo Markus Jehle
(*1958) astrologer
Famous people who passed away on July 23rd
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920 - 1966) actor
Velká Británie Amy Winehouse
(*1983 - 2011) singer
Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873 - 1932) significant aviation pioneer and designer
Itálie Serge Reggiani
(*1922 - 2004) singer, actor, painter
Argentina Joseph Kessel
(*1898 - 1979) writer, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »