Vlastimil Hašek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vlastimil Hašek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 63 years
Death:
Occupation:
actor

Vlastimil Hašek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
7 June 1928 - uknown time (?)
House system:
no system
(Vlastimil Hašek 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Vlastimil Hašek
Date of Birth - Jun 7, 1928
(actor, instagram)

Vlastimil Hašek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Jak vyloupit banku
(1990) - Zpověď Dona Juana
(1990) - Král kolonád
(1989) - Královna štěstí
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kongres
(1988) - Jak se zbavit Křivonožky
(1988) - Experiment profesora Rousse
(1987) - Poklesky zralých mužů
(1987) - Muž s maskou
(1987) - Arabesky
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Die Große Käseverschwörung
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Cena medu
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně
(1985) - Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Stopy zločinu: Velká rána
(1984) - Rumburak
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1983) - Škatule, škatule, hejbejte se
(1983) - Stopy zločinu: Alibi jako řemen
(1983) - Modré z nebe
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1982) - Potrhlá Andula
(1982) - Od vraždy jenom krok ke lži
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Doktorská pohádka
(1981) - V porodnici
(1981) - La Chanson du mal aimé
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Fotbalová odysea
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Útěky domů
(1980) - Nebojte se na Česnečce
(1979) - Vlak
(1979) - Velká policejní pohádka
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Sedm kilo pro Králíčka
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Malované na skle aneb Jánošík
(1979) - Jak rodí chlap
(1979) - Jablko
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Druhá první dáma
(1979) - Causa Králík
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Platina
(1978) - Der Katzenprinz
(1977) - Přikázaný směr jízdy
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Time Out
(1977) - Novinárske rozprávky (TV series)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Ženich uvízl
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Ivanka a Marijka
(1976) - Doba strachu
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Pan Tau a černý deštník
(1975) - Město nic neví
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Hřiště
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Med
(1974) - Konec agenta č. 312
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Egyptologové
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Měsíční kámen
(1973) - Kronika žhavého léta
(1972) - Úspory
(1972) - Královská ozvěna
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Lekce
(1971) - Kamarádi
(1971) - Hlavní přelíčení
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Nejsem chmýrko na bodláku
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Neohrožený Mikeš
(1969) - Brýle
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Valley of the Bees
(1967) - Princezna Pampeliška
(1967) - The End of Agent W4C
(1967) - Kolotoč
(1966) - Martin Speaking
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Ministerstvo strachu
(1965) - 7 zabitých
(1965) - Volejte Martina
(1965) - Básník
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Místenka bez návratu
(1964) - Komedie s Klikou
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Mykoin PH 510
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Koffer mit Dynamit
(1962) - Každý svého špiona
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Zítra a pozítří
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Labyrint srdce
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - The Devil's Trap
(1960) - Rok života
(1960) - Pochodně
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Pět z milionu
(1952) - Stráž míru
Vlastimil Hašek - Family and Partner relationships
Family:
(*1945) Dana Syslová - wife
Vlastimil Hašek 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Vlastimil Hašek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
16°27’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Earth)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Vlastimil Hašek 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vlastimil Hašek - actor

Vlastimil Hašek was born on June 7, 1928 in Prague
Vlastimil Hašek at:
Wikipedia.orgVlastimil Hašek full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 27th
(Today)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Vlastimil Hašek
Planet positions:
SunSun
Gemini
16°27’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
9°21’
 
VenusVenus
Gemini
9°51’
 
MarsMars
Aries
16°11’
 
JupiterJupiter
Taurus
0°40’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
15°47’
R
UranusUranus
Aries
6°53’
 
NeptuneNeptune
Leo
26°38’
 
PlutoPluto
Cancer
15°53’
 
NodeNode (M)
Gemini
9°15’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
21°19’
 
ChironChiron
Taurus
8°12’
 
Elements:
4xFireFire
1xEarthEarth
6xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 28th
(Tomorrow)
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) actress
Francie Brigitte Bardot
(*1934) actress, singer, model
Velká Británie Peter Finch
(*1916) actor
Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) actress
Spojené státy Hilary Duff
(*1987) singer, actress, model, fashion designer
Famous people who passed away on September 27th
Francie Edgar Degas
(*1834 - 1917) painter
Spojené státy Hugh Hefner
(*1926 - 2017) founder and publisher of Playboy magazine
Rusko Ivan Aleksandrovich Goncharov
(*1812 - 1891) writer
Spojené státy Gates Brown
(*1939 - 2013) baseball player
Velká Británie Gracie Fields
(*1898 - 1979) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »