Vlastimil Zavřel wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vlastimil Zavřel - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1954
Country:
Age:
65 years
Occupation:
actor

Vlastimil Zavřel - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1954 (?)
House system:
no system (?)
(Vlastimil Zavřel 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Vlastimil Zavřel
Date of Birth - Year *1954
(actor, instagram)

Vlastimil Zavřel - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Naši furianti
(2010) - Fateful Fortune
(2010) - Adéla ještě nevečeřela
(2009) - Ceny Thálie 2008
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV series)
(2009) - Maškaráda čili Fantom Opery
(2008) - Bouše, Bendl, Cvach a další
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Soudné sestry
(2007) - Muž a stín
(2007) - Kdo hledá, najde
(2007) - Crash Road
(2007) - Angelika
(2006) - O Šípkové Růžence
(2006) - Nadměrné maličkosti: Učitelky s praxí
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Lojzička je číslo
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Žil jsem s cizinkou
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Náves (TV series)
(2005) - Lhář
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2004) - Poklad na Sovím Hrádku
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2004) - I ve smrti sami
(2003) - Smart Philip
(2003) - Bankrotáři
(2002) - Počkej, až zhasnu
(2002) - Miláček
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - Vůně vanilky
(2001) - Šípková Růženka (TV series)
(2001) - Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Oběti: Svědek
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Autumn Spring
(2000) - To jsem z toho jelen (TV series)
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Sjezd abiturientů
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1998) - Tři sestry - ´63 (music video)
(1998) - Prima jízda
(1998) - Stříbrný a Ryšavec
(1998) - Ostuda
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Ex offo
(1998) - Česká soda
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Vojtík a duchové
(1997) - Vánoční svátky
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Polobotky
(1997) - Hotelová vášeň
(1997) - Cesta do Paříže
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1996) - Není houba jako houba
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Ďábel v Praze (TV series)
(1995) - Poutníci
(1995) - Playgirls II
(1995) - Playgirls
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Kulihrášek a zakletá princezna
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Divadelní román
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Nahota na prodej
(1993) - In flagranti
(1993) - Benito: The Rise and Fall of Mussolini
(1993) - Dick Whittington
(1993) - Česká soda (TV series)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1992) - Váhy
(1992) - Pravda a lež
(1992) - The Cow
(1992) - Klíče na neděli
(1991) - Tma
(1991) - Tankový prapor
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - Maestro
(1989) - Vrať se do hrobu!
(1989) - Volná noha
(1989) - Vojtěch, řečený sirotek
(1989) - Rubín má barvu krve
(1989) - O kouzelné šišce
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Švedski aranžman
(1988) - Pražská 5
(1988) - Pan Tau
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Merlin aneb Pustá zem
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Bude řeč o penězích
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Tři obři a vlak
(1987) - Svědek
(1987) - Pád rodu Votických
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - The Reckless Fellows
(1987) - Figurky ze šmantů
(1987) - Básník
(1986) - Chemikál
(1985) - Já nejsem já
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rumburak
(1984) - Příliš velká šance
(1984) - Fešák Hubert
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Pasáček z doliny
(1983) - Dva kluci v palbě
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Láska na druhý pohled
(1981) - Kaňka do pohádky
(1980) - Rytmus 1934
(1980) - Kluci z bronzu
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Velikonoce Kamila Morávka
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Pasiáns
(1976) - Pravé místo pro mne
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1973) - Láska
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - The Girl on the Broomstick
Vlastimil Zavřel Astro-Databank - Astro Database Categories

Vlastimil Zavřel, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
11°34’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Wood)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
4

Birthday 4th - Mental balance

Numerology - Birthday Number
These people are practical and balanced. They like routine. They are decisive. They have good organizational skills. They are reliable and compassionate. They are warm, generous and loyal to people they like. They are systematic and patient.

Vlastimil Zavřel 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vlastimil Zavřel - actor

Vlastimil Zavřel was born Year *1954 in Czech City
Vlastimil Zavřel at:
Wikipedia.orgVlastimil Zavřel full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 23rd
(Today)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Vlastimil Zavřel
Planet positions:
SunSun
Leo
11°34’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
24°38’
 
VenusVenus
Virgo
25°01’
 
MarsMars
Sagittarius
25°49’
 
JupiterJupiter
Cancer
16°07’
 
SaturnSaturn
Scorpio
3°18’
 
UranusUranus
Cancer
24°30’
 
NeptuneNeptune
Libra
23°31’
 
PlutoPluto
Leo
24°14’
 
NodeNode (M)
Capricorn
13°20’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
5°41’
 
ChironChiron
Capricorn
24°53’
R
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Famous people who passed away on October 23rd
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) actor
Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinarian, inventor of Dunlop tires
Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) fashion designer
Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automotive pioneer, co-founder of Renault
Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »