Vlastimila Vlková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Vlastimila Vlková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Occupation:
actress

Vlastimila Vlková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
8 February 1908 - uknown time (?)
House system:
no system
(Vlastimila Vlková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Vlastimila Vlková
Date of Birth Feb 8, 1908
(actress, instagram)

Vlastimila Vlková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Benito: The Rise and Fall of Mussolini
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1991) - Skús ma objať
(1991) - Penziónek
(1990) - Největší z Pierotů (TV series)
(1989) - Slunce, seno a pár facek
(1989) - Time of the Servants
(1988) - Pražské tajemství
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - O princezně Jasněnce a létajícím ševci
(1987) - Kam doskáče ranní ptáče
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1984) - Rumburak
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1984) - Fešák Hubert
(1983) - Slunce, seno, jahody
(1983) - Sestřičky
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Křtiny
(1980) - Útěky domů
(1980) - Romaneto
(1980) - Muž přes palubu
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Julek
(1979) - Jak rodí chlap
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1978) - Leť, ptáku, leť!
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Odejít před svítáním
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1977) - Jak se budí princezny
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Hodně štěstí!
(1976) - Smoke on the Potato Fields
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Pomerančový kluk
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Maturita za školou
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Klíč
(1970) - Devilish Honeymoon
(1970) - Archa bláznů
(1969) - Smuteční slavnost
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1968) - Svatební noc
(1967) - Valley of the Bees
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - The Firemen's Ball
(1967) - Happy end
(1966) - Revue v mlze
(1965) - Intimní osvětlení
Vlastimila Vlková 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Vlastimila Vlková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
18°20’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Earth)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Vlastimila Vlková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Vlastimila Vlková - actress

Vlastimila Vlková was born on February 8, 1908 in Prague
Vlastimila Vlková at:
Wikipedia.orgVlastimila Vlková full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 27th
(Today)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Vlastimila Vlková
Planet positions:
SunSun
Aquarius
18°20’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
5°11’
 
VenusVenus
Pisces
23°10’
 
MarsMars
Aries
19°49’
 
JupiterJupiter
Leo
7°20’
R
SaturnSaturn
Pisces
25°14’
 
UranusUranus
Capricorn
14°48’
 
NeptuneNeptune
Cancer
12°35’
R
PlutoPluto
Gemini
22°54’
R
NodeNode (M)
Cancer
12°26’
R
LilithLilith (M)
Leo
4°00’
 
ChironChiron
Aquarius
18°14’
 
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 28th
(Tomorrow)
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) actress
Francie Brigitte Bardot
(*1934) actress, singer, model
Velká Británie Peter Finch
(*1916) actor
Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) actress
Spojené státy Hilary Duff
(*1987) singer, actress, model, fashion designer
Famous people who passed away on September 27th
Francie Edgar Degas
(*1834 - 1917) painter
Spojené státy Hugh Hefner
(*1926 - 2017) founder and publisher of Playboy magazine
Rusko Ivan Aleksandrovich Goncharov
(*1812 - 1891) writer
Spojené státy Gates Brown
(*1939 - 2013) baseball player
Velká Británie Gracie Fields
(*1898 - 1979) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »