Waldemar Matuška wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Waldemar Matuška - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Košice
Country:
Age:
† 76 years
Death:
Occupation:
singer, actor, artist

Waldemar Matuška - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
2 July 1932 - uknown time (?)
House system:
no system
(Waldemar Matuška 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Waldemar Matuška
Date of Birth - Jul 2, 1932
(singer, actor, artist, instagram)

Waldemar Matuška - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - W. Matuška - Známý i neznámý
(2012) - Tajemství Waldemara Matušky
(2011) - Waldemar Matuška 2 - Buď pořád se mnou
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Slyšet znít dřevo
(2010) - Příběhy slavných: Walda
(2009) - 70 minut s Evou Pilarovou a jejími hosty
(2009) - Všechno nejlepší
(2009) - Waldemar Matuška 1 - Sbohem, lásko
(2008) - Hitparáda 60. let (music video)
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (music video)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Co nikdy neodnese čas...
(2005) - Semafor - Největší hity (music video)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(2005) - Nezničitelný Vladimír Menšík
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Šlitr mezi nebem a zemí
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - New Czech Woodstock
(2003) - Odkud já vás znám
(2003) - Lístky vytržené z památníku
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Když jdou na mužskýho léta...
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - To je Waldemar!
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Tyjátr
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Country estráda
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Co v Silvestru nebylo
(2000) - Legendy folku a country (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Miroslav Donutil na Žofíně
(1999) - Čtveráci
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky
(1999) - Už dávno nejsem dítě
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Bolkoviny
(1995) - Eva Pilarová a hosté
(1994) - Zpívání v Grandu
(1994) - Čundrcountryshow
(1993) - Kavárnička aneb Dlouho jsme se neviděli
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Rytmus
(1982) - Diskotéka pro starší a pokročilé
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Hle Praha, pane Pařížane
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Trhák
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Ring volný
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Lučištníci a lukostřelci
(1978) - Kouzelný kolotoč
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Jsi jako zahrada
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1974) - Silvestr je za dveřmi
(1974) - Pavol zasahuje (TV series)
(1974) - Láska malovaná
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Písničky roku 1973
(1973) - Noc na Karlštejne
(1972) - Silvestr budiž pestr
(1972) - Melodie, které se vracejí...
(1972) - Zpívající film
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Miláček
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1971) - The Foolish Frog
(1970) - Televarieté
(1970) - Dobrý večer s Waldemarem
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Menu á la Grand
(1970) - Já mám kytky rád
(1969) - Půjdem spolu do Betléma
(1969) - Pražská romance
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV series)
(1968) - U Hany Hegerové
(1968) - All My Compatriots
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Gramohit 68
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Naši v Paříži
(1967) - Zelená pro Kmocha
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Le Théâtre de la jeunesse: Le secret de Wilhelm Storitz
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
(1967) - Pijácká romance
(1966) - Karel Gott: V máji (music video)
(1966) - Bratislavská lýra
(1966) - Divadlo Rokoko
(1966) - Smrt za oponou
(1966) - Revue v mlze
(1966) - Hotel for Strangers
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1966) - Pfeifen, Betten, Turteltauben
(1965) - O pradědečkovi (TV series)
(1964) - Vysílá studio A
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Neobyčejná třída
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1964) - Bubny
(1963) - Revue pro banjo
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Lucie
(1963) - Jarní dekameron 1963
(1963) - Der Andere neben dir
(1962) - Album Supraphonu
(1962) - Ztráty a nálezy
(1962) - Vánice
(1961) - Zuzana je zase sama doma
(1961) - Ztracená revue
(1961) - Strop
(1961) - Člověk z půdy
(1960) - Taková ztráta krve
(1960) - Sedmý kontinent
Waldemar Matuška - Family and Partner relationships
Waldemar Matuška 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Waldemar Matuška, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
10°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Water)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Waldemar Matuška 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Waldemar Matuška - singer, actor, artist

Waldemar Matuška was born on July 2, 1932 in Košice
Waldemar Matuška at:
Wikipedia.orgWaldemar Matuška full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 23rd
(Today)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Waldemar Matuška
Planet positions:
SunSun
Cancer
10°21’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Leo
0°15’
 
VenusVenus
Cancer
5°09’
R
MarsMars
Gemini
7°09’
 
JupiterJupiter
Leo
21°52’
 
SaturnSaturn
Aquarius
3°00’
R
UranusUranus
Aries
23°06’
 
NeptuneNeptune
Virgo
5°46’
 
PlutoPluto
Cancer
21°23’
 
NodeNode (M)
Pisces
20°34’
R
LilithLilith (M)
Taurus
6°41’
 
ChironChiron
Taurus
26°45’
 
Elements:
3xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
October 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Famous people who passed away on October 23rd
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) actor
Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinarian, inventor of Dunlop tires
Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) fashion designer
Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automotive pioneer, co-founder of Renault
Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »