Zdena Hadrbolcová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdena Hadrbolcová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1937
Country:
Age:
83 years
Occupation:
actress

Zdena Hadrbolcová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1937 (?)
House system:
no system (?)
(Zdena Hadrbolcová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Zdena Hadrbolcová
Date of Birth Year *1937
(actress, instagram)

Zdena Hadrbolcová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - The Zodiac Murders (TV series)
(2015) - Celebrity s.r.o.
(2013) - PanMáma (TV series)
(2013) - Wings of Christmas
(2012) - I Wake Up Yesterday
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Sráči
(2010) - Škola princů
(2009) - Nespavost
(2008) - 13. komnata Vladimíra Marka
(2008) - Příběhy slavných:Tak akorát
(2008) - Pohádkové počasí
(2008) - František je děvkař
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Catch the Doctor!
(2005) - Malé velké hry a události (TV series)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2004) - Redakce (TV series)
(2004) - Návrat zbloudilého pastýře
(2004) - Modrý Mauritius
(2002) - Marnost nad marnost
(2002) - Pohádka z ostrova Man
(2002) - Archa pro Vojtu
(2001) - Spokojeně vypadající pyknik
(2001) - Trainwreck
(2000) - P.F.
(2000) - Strýček Váňa
(1999) - Věšák
(1999) - Film o filmu - Návrat idiota
(1999) - The Idiot Returns
(1999) - Jedna vánoční
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1997) - Eliadova knihovna
(1997) - Okno
(1997) - Ivanov
(1997) - Inzerát
(1996) - Racek
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Studio Kroměříž
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1991) - Nebe, peklo, ráj
(1990) - Princezna Hyacinta a tříhlavý drak
(1990) - Pohádky pod lupou (TV series)
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1990) - Kdo dostane burák?
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - Řetězová reakce
(1989) - Přízraky
(1989) - Kdo probudí Pindruše ...?
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Pouťová pohádka
(1988) - Paní Liška
(1988) - O kouzelnici Klotýnce
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Nanečisto
(1988) - Moudrý táta
(1988) - Lék pod kůži
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Znění zlatého zvonku
(1987) - Strom pohádek: O perníkové chaloupce
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Ňouma
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Drahá tetičko
(1987) - Bakaláři: Vdova
(1987) - Arabesky
(1986) - Zázračné dítě
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - O štěstí a kráse
(1986) - Návštěvní hodiny
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Hrdlička
(1985) - Logaritmus lásky (TV series)
(1985) - Já nejsem já
(1985) - Do zubů a do srdíčka
(1985) - Čekání na stříbrné zvonky
(1984) - Výbuch bude v pět
(1984) - Všichni mají talent
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rumburak
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Povídky malostranské: Slečna Máry
(1984) - O princezně, která všechno viděla
(1984) - O nosaté čarodějnici
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Cizí holka
(1983) - Takový talent
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Restaurace
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Byt je vykraden, maminko
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Počítání oveček
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Hodina života
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Jak namalovat ptáčka
(1980) - Holubník
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Jak je důležité míti Filipa
(1978) - Tři mušketýři po třiceti letech
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Pan Tau na pionýrském táboře
(1978) - Pan Tau a která je ta pravá?
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1977) - Spáč
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Pan Tau - Poplach v oblacích
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1976) - Sedm pater pro tisíc přání
(1976) - Párek
(1976) - Konečně si rozumíme
(1976) - Jezevec
(1975) - Boys Will Be Boys
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Anna, sestra Jany
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Přijela k nám pouť
(1973) - Němí
(1973) - Inženýr
(1973) - Hroch
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - O Sněhurce
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Škola za školou
(1971) - Setleři po čtyřiceti letech
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Straw Hat
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1970) - Jumping Over Puddles Again
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1969) - Pan Větrovský z Větrova a paní Deštná z Dešťova
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1968) - Němý svědek
(1968) - Vánoce s Alžbětou
(1968) - Bohouš
(1966) - Jak se čerti rojili
(1965) - Odcházeti s podzimem
(1964) - Zapomenutý čert
(1963) - Zlá minuta
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Rainy Day
(1962) - Blbec z Xeenemünde
(1961) - Aristokrati
(1960) - Nejsme doma
(1960) - Černá sobota
(1959) - Probuzení
Zdena Hadrbolcová Astro-Databank - Astro Database Categories

Zdena Hadrbolcová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
20°39’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Fire)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Zdena Hadrbolcová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdena Hadrbolcová - actress

Zdena Hadrbolcová was born Year *1937 in Czech City
Zdena Hadrbolcová at:
Wikipedia.orgZdena Hadrbolcová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Zdena Hadrbolcová
Planet positions:
SunSun
Cancer
20°39’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
26°33’
 
VenusVenus
Gemini
5°47’
 
MarsMars
Scorpio
21°13’
 
JupiterJupiter
Capricorn
22°38’
R
SaturnSaturn
Aries
5°07’
 
UranusUranus
Taurus
13°08’
 
NeptuneNeptune
Virgo
16°44’
 
PlutoPluto
Cancer
28°05’
 
NodeNode (M)
Sagittarius
13°17’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
1°30’
 
ChironChiron
Gemini
26°45’
 
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
1xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »