Zdeněk Dítě wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Dítě - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 81 years
Occupation:
actor

Zdeněk Dítě - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
19 November 1920 - uknown time (?)
House system:
no system
(Zdeněk Dítě 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Zdeněk Dítě
Date of Birth - Nov 19, 1920
(actor, instagram)

Zdeněk Dítě - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2003) - Odkud já vás znám
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1994) - Na vlastní oči
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Hody, hody, doprovody
(1988) - Merlin aneb Pustá zem
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1987) - Gagman (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Humoriády Felixe Holzmanna
(1985) - Stalo se jedné neděle
(1985) - Piesočná potvorka (TV series)
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1984) - Štěstí
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Láska z pasáže
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Samorost
(1983) - Katapult
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Calamity
(1981) - Cesta Karla IV. do Francie a zpět
(1980) - Zlatá slepice
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Romaneto
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Lakovka
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Sedm kilo pro Králíčka
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Nejhezčí příbeh z našeho JZD
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Kozel v kufru
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Grandle
(1979) - Božská Ema
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Dva na koni, jeden na oslu
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Světlík
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Hadrián z Římsů
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Pan Tau odchází
(1975) - Pan Tau a rodinná slavnost
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Král Honza
(1975) - Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus, Des (TV series)
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Vlajky na věžích
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1973) - Schüsse in Marienbad
(1972) - Medvěd pro hosta
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV series)
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - The Great Unknown
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Trapasy
(1969) - Men about Town
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Pražské noci
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1968) - Ach ta léta bláznivá
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Inzerát
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Flám
(1965) - Puščik jedět v Pragu
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1965) - Alibi on the Lake
(1964) - Komedie s Klikou
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Začít znova
(1963) - Věštec
(1962) - Pevnost na Rýně
(1960) - Černá sobota
(1959) - Rodina Bláhova (TV series)
(1959) - Majskije zvjozdy
(1959) - A Suburban Villa
(1958) - Tři přání
(1956) - Hra o život
(1955) - The Lost Track
(1955) - Z mého života
(1955) - The Tank Brigade
(1955) - Punťa a čtyřlístek
(1955) - Návštěva z oblak
(1955) - Direktiva
(1954) - Severní přístav
(1954) - Once Upon a Time, There Was a King...
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Divotvorný klobouk
(1950) - In the Penalty Area
(1949) - Veliká příležitost
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1947) - Polibek ze stadionu
(1946) - Heroes Are Silent,The
(1945) - Rozina sebranec
(1944) - Předtucha
(1944) - The Wedding Ring
Zdeněk Dítě 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Zdeněk Dítě, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
26°52’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Metal)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Zdeněk Dítě 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdeněk Dítě - actor

Zdeněk Dítě was born on November 19, 1920 in Prague
Zdeněk Dítě at:
Wikipedia.orgZdeněk Dítě full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Zdeněk Dítě
Planet positions:
SunSun
Scorpio
26°52’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
19°30’
R
VenusVenus
Capricorn
2°09’
 
MarsMars
Capricorn
23°49’
 
JupiterJupiter
Virgo
15°49’
 
SaturnSaturn
Virgo
22°57’
 
UranusUranus
Pisces
1°46’
 
NeptuneNeptune
Leo
13°45’
R
PlutoPluto
Cancer
8°36’
R
NodeNode (M)
Scorpio
5°15’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
14°02’
 
ChironChiron
Aries
6°19’
R
Elements:
1xFireFire
4xEarthEarth
0xAirAir
8xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »