Zdeněk Dušek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Dušek - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1942
Country:
Age:
77 years
Occupation:
actor

Zdeněk Dušek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1942 (?)
House system:
no system (?)
(Zdeněk Dušek 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Zdeněk Dušek
Date of Birth - Year *1942
(actor, instagram)

Zdeněk Dušek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - V.I.P. vraždy (TV series)
(2016) - Ohnivý kuře (TV series)
(2015) - Svatojánský věneček
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - První republika (TV series)
(2013) - Neobyčejné životy: Jiří Schmitzer
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Lost Gate
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Lucky Loser
(2011) - Příběhy slavných: Ten, který skákal přes kaluže
(2011) - Janinka
(2011) - Fall of the Innocent
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2010) - Adéla ještě nevečeřela
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Přešlapy (TV series)
(2008) - Ošklivka Katka (TV series)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Guard No. 47
(2008) - Dívka a kouzelník
(2007) - Václav
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV series)
(2007) - Dítě hvězdy
(2007) - Crash Road
(2007) - Cesta do Vídně a zpátky
(2006) - 13. komnata Chantal Poullain
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - Vítězství
(2005) - Revizor
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Hodina tance a lásky
(2003) - Čert ví proč
(2002) - The Brats
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - Spojení přerušeno
(2001) - Requiem
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Oběti: Svědek
(1999) - All My Loved Ones
(1998) - Die Seekönigin
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Bringing Up Girls in Bohemia
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1995) - Rukama nevinnosti
(1995) - Malostranské humoresky
(1994) - Učitel tance
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1994) - Divadelní román
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Pozůstalost
(1993) - El Marido perfecto
(1992) - Zrcadlení Evalda Schorma
(1992) - Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý
(1992) - The Cow
(1990) - Zvláštní bytosti
(1990) - Vracenky
(1990) - Takmer ružový príbeh
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Nedosněné sny
(1989) - Faust
(1988) - Štek
(1988) - Sedem jednou ranou
(1988) - Poutníci
(1988) - Oslovská léta
(1987) - V novinách psali
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Why?
(1987) - Pravidlá kruhu
(1986) - Vlček
(1986) - Pavučina
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rubikova kostka
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Pasáček z doliny
(1982) - The Death of a Talented Cobbler
(1982) - Jehla
(1982) - Horí
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Eugene Among Us
(1980) - The Medal
(1980) - Koncert
(1980) - Eva Eva
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Postav dom, zasaď strom
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Deváté srdce
(1978) - Čistá řeka
(1976) - Noc klavíristy
(1975) - Holka na zabití
(1971) - Otcové a děti
(1970) - See You in Hell, Friends
(1965) - 7 zabitých
(1964) - Místo v houfu
(1963) - Tátova škola
(1963) - Náboj

Zdeněk Dušek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
9°26’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Horse

Horse (Water)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
2

Life Path - 2

Numerology - Life Path Number
These people are tolerant and kind. They have very good intuition that can be used during various activities. It is good to listen to others, be patient and learn the art of diplomacy. These people lack the courage to implement their plans and often leave initiative to other people.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Zdeněk Dušek 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdeněk Dušek - actor

Zdeněk Dušek was born Year *1942 in Czech City
Zdeněk Dušek at:
Wikipedia.orgZdeněk Dušek full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Zdeněk Dušek
Planet positions:
SunSun
Scorpio
9°26’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Libra
22°59’
 
VenusVenus
Scorpio
5°55’
 
MarsMars
Scorpio
0°22’
 
JupiterJupiter
Cancer
25°04’
 
SaturnSaturn
Gemini
11°15’
R
UranusUranus
Gemini
3°29’
R
NeptuneNeptune
Libra
1°01’
 
PlutoPluto
Leo
7°14’
 
NodeNode (M)
Virgo
0°39’
R
LilithLilith (M)
Cancer
7°27’
 
ChironChiron
Leo
27°51’
 
Elements:
3xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Famous people who passed away on September 21st
Dánsko King Haakon VII
(*1872 - 1957) King of Norway
Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) poet, novelist
Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) philosopher
Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) athlete, sprinter
Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) businesswoman

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »