Zdeněk Podskalský Sr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Podskalský Sr. - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Malenice
Country:
Age:
† 70 years
Occupation:
director, scriptwriter

Zdeněk Podskalský Sr. - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
18 February 1923 - uknown time (?)
House system:
no system
(Zdeněk Podskalský Sr. 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Zdeněk Podskalský Sr.
Date of Birth - Feb 18, 1923
(director, scriptwriter, instagram)

Zdeněk Podskalský Sr. - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1999) - Bylo jich pět
(1992) - Werichiáda
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1989) - Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1987) - Žena v trysku století
(1987) - Poslední leč Alfonse Karáska
(1987) - Pokušení doktora Burdy
(1987) - Ohnivé ženy mezi námi
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Dokonalý muž, dokonalá žena
(1985) - Profíci
(1983) - Ohnivé ženy
(1982) - Románek za tři krejcary
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Revue na zakázku
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - Křtiny
(1980) - Už vám není dvacet, paní Bláhová
(1980) - Trhák
(1978) - Zatloukat
(1978) - Kulový blesk
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Koncert pro mantinely
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Bylo jich šest
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Sedm pater pro tisíc přání
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Tři muži se žralokem
(1974) - Silvestr je za dveřmi
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Noc na Karlštejne
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - Herecké Vánoce
(1970) - Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1970) - Devilish Honeymoon
(1969) - Úsměvné legendy o hradech a zámcích (TV series)
(1969) - Men about Town
(1969) - Blázinec v prvním poschodí
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Pražský Sherlock Holmes
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1965) - Bílá paní
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout
(1963) - Revue pro banjo
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1961) - Ztracená revue
(1961) - Začátek konce
(1961) - Spadla s měsíce
(1960) - Píseň o myši a jedu
(1959) - Kam čert nemůže
(1958) - Muž mnoha tváří
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1957) - V pátek ráno
(1954) - Posvícení
(1954) - Hry lásky plné
(1950) - Učit se, učit se, učit se
(1950) - O čs. studentech

Zdeněk Podskalský Sr. - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1989) - Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy
(1987) - Poslední leč Alfonse Karáska
(1986) - Dokonalý muž, dokonalá žena
(1982) - Románek za tři krejcary
(1981) - Křtiny
(1978) - Zatloukat
(1977) - Koncert pro mantinely
(1974) - Drahé tety a já
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku
(1970) - Devilish Honeymoon
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1964) - Půjčovna talentů
(1963) - Revue pro banjo
(1961) - Ztracená revue
(1961) - Začátek konce
(1950) - Učit se, učit se, učit se
(1948) - Jeden, tisíc, milión

Zdeněk Podskalský Sr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2006) - Zdeněk Podskalský - bonviván i skeptik
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1990) - Zvonokosy
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1987) - Žena v trysku století
(1986) - Velká filmová loupež
(1985) - Videostop
(1985) - Reklamy Jitky Molavcové
(1985) - Krajané a rodáci
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1981) - Dluhy Hany Zagorové
(1981) - Křtiny
(1980) - Jak se dělá smích
(1980) - Trhák
(1980) - Cutting It Short
(1979) - Teória zábavy pre pokročilých
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1969) - Jak se dělá divadlo
(1967) - Ta naše písnička česká
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1964) - Půjčovna talentů
(1963) - Spanilá jízda
Zdeněk Podskalský Sr. - Partner relationships
Zdeněk Podskalský Sr. 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Zdeněk Podskalský Sr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
28°49’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Water)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
18

Birthday 18th - Responsibility

Numerology - Birthday Number
These people are strong and capable. They are ruminative and intelligent. They are caring and protective. They can get inspiration from higher sources. They may have a tendency to be philosophical. They are sincere and principled.

Zdeněk Podskalský Sr. 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdeněk Podskalský Sr. - director, scriptwriter

Zdeněk Podskalský Sr. was born on February 18, 1923 in Malenice
Zdeněk Podskalský Sr. at:
Wikipedia.orgZdeněk Podskalský Sr. full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 23rd
(Today)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Zdeněk Podskalský Sr.
Planet positions:
SunSun
Aquarius
28°49’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
2°40’
 
VenusVenus
Capricorn
12°33’
 
MarsMars
Aries
20°20’
 
JupiterJupiter
Scorpio
18°34’
 
SaturnSaturn
Libra
19°46’
R
UranusUranus
Pisces
12°42’
 
NeptuneNeptune
Leo
16°28’
R
PlutoPluto
Cancer
9°18’
R
NodeNode (M)
Virgo
21°46’
R
LilithLilith (M)
Aries
15°29’
 
ChironChiron
Aries
14°17’
 
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
October 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Famous people who passed away on October 23rd
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) actor
Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinarian, inventor of Dunlop tires
Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) fashion designer
Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automotive pioneer, co-founder of Renault
Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »