Zdeněk Řehoř wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Řehoř - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Jičín
Country:
Age:
† 74 years
Occupation:
actor

Zdeněk Řehoř - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
30 August 1920 - uknown time (?)
House system:
no system
(Zdeněk Řehoř 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Zdeněk Řehoř
Date of Birth - Aug 30, 1920
(actor, instagram)

Zdeněk Řehoř - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - Příběhy slavných: Slušňák mu sluší
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1995) - Radetzkymarsch (TV series)
(1994) - Misie
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - The Vampire Wedding
(1991) - Talisman
(1991) - Nález
(1991) - Král a zloděj
(1990) - Popel a hvězdy
(1990) - Hra pro tři
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Reverend
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Jízda králů
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - U nás doma (TV series)
(1988) - Pouťová pohádka
(1988) - Mistr Kornelius
(1988) - Milionová láska
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Čert a dráha
(1987) - Die Pfauenfeder
(1987) - Mág
(1987) - Boty
(1986) - Švec z konce světa
(1986) - Prstýnek bez kamínku
(1986) - Pohádka z Kampy
(1986) - Ostrov jistoty (TV series)
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Kámen a růže
(1986) - Grófinka
(1986) - Cyrano z Bergeracu
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Pohlaď kočce uši
(1985) - Pohádka o Malíčkovi
(1985) - O Rozárce a zakletém králi
(1985) - Marné cesty holubů
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1985) - Když hraje klarinet
(1985) - Chalupa na spadnutí
(1985) - Černá země (TV series)
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Dovolená na úrovni
(1983) - Velká kočičí pohádka
(1983) - O závojích bez nevěst
(1983) - Brakýři
(1982) - Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
(1982) - Světlo z temnot
(1982) - Potrhlá Andula
(1982) - Skazka stranstvij
(1982) - Podivná přání telátka Kopejtka (TV series)
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Kouzelné dobrodružství
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - Ponožky
(1981) - Pohádka mého života
(1981) - Otýliina záhada
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Medailónek
(1981) - Důkaz
(1981) - Divoký koník Ryn
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Trhák
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Předjaří
(1980) - Kaktus
(1980) - Dveře
(1980) - Černé světlo
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Velká policejní pohádka
(1979) - Požehnaný věk
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Nejhezčí příbeh z našeho JZD
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Na dvoře vévodském
(1979) - Lůžko
(1979) - Historky z Ražické bašty
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Lázně
(1978) - Kontrola nemocného
(1978) - Hejkal
(1978) - Filatelistická historie
(1978) - Čekání na déšť
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Podezřelé okolnosti
(1977) - Lalůček
(1977) - Já zůstanu věrný
(1977) - Jablíčko se dokoulelo
(1977) - Člověk odjinud
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Soldaty svobody (TV series)
(1976) - Vítek
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - To naše ulice ještě nezažila
(1976) - Rozdelení
(1976) - Případ Adam a Eva
(1976) - Posel dobrých zpráv
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Tři muži se žralokem
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - Smrt krásných srnců
(1975) - První žena království
(1975) - (About the) Thick Fog
(1975) - Na konci světa
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Když Praha povstala
(1975) - Falstaff
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Zahrada (TV series)
(1974) - Vražda v ulici Lourcine
(1974) - Velký oblouk
(1974) - Úklid
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Rafan
(1974) - Půlpenny
(1974) - Příběhy telátka Kopejtka (TV series)
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Fairy-tale at Krkonose Mountains (TV series)
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1974) - Břetislav a Jitka
(1973) - Vítr
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Poklad krále Davida
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - Svatý Michal
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - Oáza
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Taková normální rodinka (TV series)
(1971) - Panter čeká v 17.30
(1971) - Inzertka
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV series)
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Pan Gaston
(1970) - Manon Lescaut
(1970) - Konečná
(1970) - Julián odpadlík
(1970) - Honba za filmovým námětem
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Drama na lovu
(1970) - Devilish Honeymoon
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Velká orgie
(1969) - Six Black-Haired Girls
(1969) - Obžalovaná
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Brouk v hlavě
(1969) - Alchymista
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1968) - Stříbrná mošnička
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Pan Jordán a Habada
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1968) - Maltézský sokol
(1968) - Jindřich IV.
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Valley of the Bees
(1967) - Pozdní doznání
(1967) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Marketa Lazarova
(1967) - Jegor Bulyčov
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Nahá pastýřka
(1966) - Kacafírek
(1966) - Pfeifen, Betten, Turteltauben
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Neviditelný
(1965) - Bloudění
(1965) - Bílá paní
(1964) - Skok do tmy
(1964) - První den mého syna
(1964) - Kouzelná noc
(1964) - Darounická poudačka
Zdeněk Řehoř 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Zdeněk Řehoř, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
6°47’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Metal)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
30

Birthday 30th - Vigour

Numerology - Birthday Number
These people have great creative imagination and a brilliant mind. They first think about the problem and then makes a decision. They have radical views on life. They are inventive. They are charming.

Zdeněk Řehoř 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdeněk Řehoř - actor

Zdeněk Řehoř was born on August 30, 1920 in Jičín
Zdeněk Řehoř at:
Wikipedia.orgZdeněk Řehoř full biography - Wikipedia
Famous people born on
December 10th
(Today)
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) actor, voice actor
Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) mathematician, inventor of the machine programming
Turecko Sultan Kösen
(*1982)
Spojené státy Nia Peeples
(*1961) actress, singer
Zdeněk Řehoř
Planet positions:
SunSun
Virgo
6°47’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Leo
27°31’
 
VenusVenus
Virgo
22°36’
 
MarsMars
Scorpio
26°37’
 
JupiterJupiter
Virgo
0°42’
 
SaturnSaturn
Virgo
13°56’
 
UranusUranus
Pisces
3°33’
R
NeptuneNeptune
Leo
12°13’
 
PlutoPluto
Cancer
8°36’
 
NodeNode (M)
Scorpio
9°32’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
4°59’
 
ChironChiron
Aries
9°33’
R
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
0xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
December 11th
(Tomorrow)
Spojené státy Teri Garr
(*1944) actress
Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) actor
Spojené státy Mos Def
(*1973) actor, rapper, singer, activist
Rusko Aleksandr Solzhenitsyn
(*1918) novelist
Francie Alfred de Musset
(*1810) writer, poet
Famous people who passed away on December 10th
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) actor
Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) inventor of dynamite, founder and benefactor of the Nobel Prize
Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architect, designer
Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) singer
Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) 31st President of Chile

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »