Zdeněk Srstka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Srstka - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 83 years
Death:
Occupation:
actor, stuntman

Zdeněk Srstka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
26 September 1935 - uknown time (?)
House system:
no system
(Zdeněk Srstka 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Zdeněk Srstka
Date of Birth - Sep 26, 1935
(actor, stuntman, instagram)

Zdeněk Srstka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2014) - Překvápko!
(2014) - Nikdo není perfektní
(2013) - Zlatý časy!
(2013) - Šance 2013
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2013) - Bad Joke 4
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Školní výlet
(2011) - Světla ramp : Pocta Barrandovu
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství filmových kaskadérů
(2011) - Vůně kávy
(2011) - Noha 22 (TV series)
(2011) - Gorila
(2011) - Czech Made Man
(2010) - Český lev 2009
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Filmový úlet s.r.o
(2009) - Pamětnice
(2009) - Country Club: První směna
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - 13. komnata Jiřího Krampola
(2008) - Cyranův ostrov (TV series)
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Boží show
(2006) - Taming Crocodiles
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pošta pro tebe
(2005) - Hvězdy letí do století
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Telebazar
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2002) - Panoptikum Ivana Mládka
(2002) - Jak na to...
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Country estráda
(2001) - Duch český (TV series)
(2000) - Věštírna
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Im Fadenkreuz - Bis daß der Tod euch scheidet
(1999) - The Scarlet Pimpernel Meets Madame Guillotine
(1998) - XXL
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - My Giant
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Sorellina e il principe del sogno
(1996) - Na hraně
(1996) - Magda, její ztráty a nálezy
(1995) - Divoké pivo
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Čundrcountryshow
(1994) - Le Cri coupé
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - La Patience de Maigret
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Kanárská spojka
(1993) - Deset malých běloušků
(1993) - Česká soda (TV series)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1992) - Chcete mě?
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Flash - Der Fotoreporter (TV series)
(1991) - Skládačka
(1991) - Případy pana Janíka
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Dáma z Berlína
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - Šampáňo
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Czarny wąwóz
(1989) - Fabrik der Offiziere (TV series)
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Sedem jednou ranou
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - The Raggedy Rawney
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Láska na inzerát
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Gagman (TV series)
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - ...nebo být zabit
(1985) - Kára plná bolesti
(1985) - Jeden den v hostinci U klidného spánku
(1984) - Vyhrávat potichu
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Kouzelníkův návrat
(1984) - Komediant
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Das Eismeer ruft
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - Amadeus
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Samorost
(1983) - Oči pro pláč
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Levé křídlo
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Dreams About Zambezia
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Mezičas
(1981) - Kam zmizel kurýr
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Zabijačka
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Temné slunce
(1980) - Dívka s mušlí
(1980) - The Little Sugar House
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Julek
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Božská Ema
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Kulový blesk
(1978) - Já jsem Stěna smrti
(1978) - Deváté srdce
(1978) - Balada pro banditu
(1977) - Volání rodu
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Long Live Ghosts!
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - Parta hic
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Little Sea Nymph
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Day for My Love
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Hudba kolonád
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Dvacátý devátý
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Hroch
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Pan Tau und die Zirkus Welt
Zdeněk Srstka 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Zdeněk Srstka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
2°27’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Wood)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Zdeněk Srstka 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdeněk Srstka - actor, stuntman

Zdeněk Srstka was born on September 26, 1935 in Prague
Zdeněk Srstka at:
Wikipedia.orgZdeněk Srstka full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Zdeněk Srstka
Planet positions:
SunSun
Libra
2°27’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Libra
28°22’
 
VenusVenus
Virgo
6°48’
R
MarsMars
Sagittarius
6°48’
 
JupiterJupiter
Scorpio
21°09’
 
SaturnSaturn
Pisces
4°57’
R
UranusUranus
Taurus
4°42’
R
NeptuneNeptune
Virgo
15°00’
 
PlutoPluto
Cancer
27°11’
 
NodeNode (M)
Capricorn
18°02’
R
LilithLilith (M)
Virgo
18°16’
 
ChironChiron
Gemini
16°19’
R
Elements:
1xFireFire
6xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »