Zdeněk Stehlík wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Stehlík - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 73 years
Death:
Occupation:
actor

Zdeněk Stehlík - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
20 June 1920 - uknown time (?)
House system:
no system
(Zdeněk Stehlík 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Zdeněk Stehlík
Date of Birth - Jun 20, 1920
(actor, instagram)

Zdeněk Stehlík - Filmography - Editor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Levé křídlo
(1982) - Vinobraní
(1982) - The Third Prince
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Pytláci
(1981) - Neříkej mi majore!
(1981) - Kaňka do pohádky
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1979) - Julek
(1979) - Hezký štědrý večer
(1979) - Dívka světových parametrů
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Nechci nic slyšet
(1978) - Leť, ptáku, leť!
(1978) - Der Katzenprinz
(1978) - Hrozba
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Podivný výlet
(1976) - Parta hic
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Jakub
(1976) - Dobrý den, město
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - The Cape of Good Hope
(1975) - Anna, sestra Jany
(1974) - Velké trápení
(1974) - Pozdní léto
(1974) - The Man from London
(1974) - Dvacátý devátý
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Údolí krásných žab
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Zlatá svatba
(1971) - Velikonoční dovolená
(1971) - Panter čeká v 17.30
(1971) - My tři a pes z Pětipes
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Klícka
(1971) - Karlsbade Ponnys
(1971) - Hodina modrých slonov
(1971) - Granny
(1970) - Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku
(1970) - Lucie a zázraky
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1970) - Devilish Honeymoon
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1969) - Men about Town
(1969) - Svatej z Krejcárku
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Hvězda
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Blázinec v prvním poschodí
(1969) - Barometr
(1968) - Justice for Selwyn
(1968) - Raport
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Pasťák
(1968) - Honour and Glory
(1968) - Červená kůlna
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Soukromá vichřice
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - Malé letní blues
(1967) - Klec pro dva
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1967) - Dům ztracených duší
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Nahá pastýřka
(1966) - Grandpa, Kylian and I
(1965) - Před očima všech
(1965) - Lidice
(1965) - Škola hříšníků
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1965) - Konec velké epochy
(1965) - Fotbal
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1965) - Bílá paní
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Sparta - Slavia
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Případ Daniela
(1964) - Preclík
(1963) - Revue pro banjo
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - A Character in Need of Support
(1963) - Okurkový hrdina
(1963) - Lichá středa
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Koffer mit Dynamit
(1962) - Neklidnou hladinou
(1962) - Kuřata na cestách
(1962) - Klíč
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Rabbits in the Tall Grass
(1961) - Červnové dny
(1960) - U nás v Mechově
(1960) - Sedmý kontinent
(1959) - Jan Kašpar's Life
(1959) - Kam čert nemůže
(1959) - A Suburban Villa
(1958) - Vynález zkázy
(1958) - Všem nelze vyhovět
(1957) - Kalamajka
(1956) - Vodu Ostravě
(1955) - Zelené rostliny
(1955) - Staré Valašsko
(1955) - Moravská gotika
(1955) - Býčí zápasy
(1955) - Aby nebolely...!
(1955) - Černý démant
(1955) - A Journey into the Primeval Times
(1953) - Zrození sopky
(1953) - Z Argentiny do Mexika
(1953) - Za práci bezpečnou a radostnou
(1953) - V pravlasti kávy
(1953) - Šťastné děti
(1953) - Lovci lebek
(1953) - Afrika II. - Od rovníku ke Stolové hoře
(1953) - Afričtí trpaslíci
(1952) - Žampiony
(1952) - Zelená stráž
(1952) - Za tučňáky, lvouny a velrybami
(1952) - Tatra P 19720
(1952) - Ostrovy milionů ptáků
(1952) - Ocel
(1952) - Motocykly v Quatemale
(1952) - Lihovary v Argentině
(1952) - Afrika I. - Z Maroka na Kilimandžáro
(1952) - Poklad Ptačího ostrova
(1951) - Raději dříve
(1951) - Beskydy
(1950) - Proud 640
(1950) - Moje město
(1950) - Čína v boji
(1950) - Cihly
(1950) - Nepovedený panáček
(1950) - Král Lávra
(1949) - Po stopách starých Slovanů
(1949) - Město mezi lesy
(1949) - Jak roste chléb
(1949) - Bitva pod zemí
(1949) - Pan Prokouk vynálezcem
(1949) - Inspirace
(1949) - I andělé ztrácejí trpělivost
(1949) - Dýmka míru
(1948) - Píseň práce
(1948) - Není prase jako prase
(1948) - Postel o 5 HP aneb Probuzení na ulici
(1948) - Pan Prokouk filmuje
(1948) - Noc kryje zločin
(1948) - Nejlepší reklama
(1947) - Svážení polenového dřeva
(1947) - Svážení kmenového dřeva
(1947) - Starý smrk vypravuje
(1947) - Dřevo jde z hor
(1947) - Čtenáři a jejich svět
(1947) - Coversation on the Train
(1947) - Pan Prokouk v pokušení
(1947) - Mr. Prokouk Officer
(1946) - Přístav v srdci Evropy
(1946) - Vzpoura hraček
(1946) - Podkova pro štěstí
(1945) - 6 let Zlína
(1945) - The Christmas Dream

Zdeněk Stehlík - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
Zdeněk Stehlík 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Zdeněk Stehlík, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
28°49’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Metal)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
2

Life Path - 2

Numerology - Life Path Number
These people are tolerant and kind. They have very good intuition that can be used during various activities. It is good to listen to others, be patient and learn the art of diplomacy. These people lack the courage to implement their plans and often leave initiative to other people.
20

Birthday 20th - Intuition

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, loyal and kind. their partner is very important to them. Love relationship plays an important role. They are patient. They need love and tenderness. They seek harmony.

Zdeněk Stehlík 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdeněk Stehlík - actor

Zdeněk Stehlík was born on June 20, 1920 in Prague
Zdeněk Stehlík at:
Wikipedia.orgZdeněk Stehlík full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 23rd
(Today)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Zdeněk Stehlík
Planet positions:
SunSun
Gemini
28°49’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
22°26’
 
VenusVenus
Gemini
25°08’
 
MarsMars
Libra
23°34’
 
JupiterJupiter
Leo
16°02’
 
SaturnSaturn
Virgo
6°28’
 
UranusUranus
Pisces
5°37’
R
NeptuneNeptune
Leo
9°44’
 
PlutoPluto
Cancer
7°03’
 
NodeNode (M)
Scorpio
13°18’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
27°04’
 
ChironChiron
Aries
10°14’
 
Elements:
4xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Famous people who passed away on October 23rd
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) actor
Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinarian, inventor of Dunlop tires
Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) fashion designer
Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automotive pioneer, co-founder of Renault
Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »