Zdeněk Štěpánek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Štěpánek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Tvoršovice
Country:
Age:
† 71 years
Death:
Occupation:
writer, actor, director, scriptwriter

Zdeněk Štěpánek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
22 September 1896 - uknown time (?)
House system:
no system
(Zdeněk Štěpánek 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Zdeněk Štěpánek
Date of Birth - Sep 22, 1896
(writer, actor, director, scriptwriter, instagram)

Zdeněk Štěpánek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2006) - Příběhy slavných: Všechny bitvy Zdeňka Štěpánka (TV series)
(2002) - Spravedlnosti času...
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1968) - Na návštěvě u Hugo Haase
(1968) - The Marathon
(1967) - Waterloo
(1967) - Princezna Pampeliška
(1967) - Na zapřenou
(1967) - Marketa Lazarova
(1967) - Lucerna
(1967) - Jegor Bulyčov
(1966) - Mlha
(1966) - Sign of the Cancer
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Noc bez úsvitu
(1965) - Poslední opona
(1965) - Neviditelný
(1965) - Malér
(1965) - Horký vzduch
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1963) - Tvár v okne
(1963) - Tři zlaté vlasy děda Vševěda
(1963) - Icarus XB 1
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Transport z ráje
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Svědectví
(1961) - Smrt na Cukrovém ostrově
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Pouta
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová
(1961) - Hrdinové okamžiku (TV series)
(1960) - Národní umělec Zdeněk Štěpánek
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - Lucerna
(1960) - Kamenná tetka
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - První a poslední
(1958) - Povodeň
(1958) - Občan Brych
(1958) - Hořká láska
(1958) - Dnes naposled
(1957) - Jahrgang 21
(1957) - Bomba
(1956) - Pražské nokturno
(1956) - A. Slavíček
(1956) - Against All
(1956) - Legenda o lásce
(1955) - Spartakiáda
(1955) - Bez obav
(1955) - Z mého života
(1955) - Dog's Heads
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Jenský kodex
(1954) - Eduard Vojan
(1954) - Jan Hus
(1953) - The Secret of Blood
(1953) - Měsíc nad řekou
(1953) - Krejčovská povídka
(1952) - Old Czech Legends
(1952) - Nástup
(1952) - Mladá léta
(1951) - Rok stalinské epochy
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - The Emperor's Baker - The Baker's Emperor
(1949) - Revoluční rok 1848
(1948) - Lost in the Suburbs
(1947) - Znamení kotvy
(1947) - Křižovatka
(1946) - Nezbedný bakalář
(1945) - Rozina sebranec
(1943) - Mlhy na blatech
(1943) - Experiment
(1942) - Kníže Václav
(1941) - Preludium
(1941) - Paličova dcera
(1940) - Druhá směna
(1939) - X. všesokolský slet
(1939) - Muž z neznáma
(1939) - Kouzelný dům
(1939) - Její hřích
(1938) - Neporažená armáda
(1938) - The Way of the Cross
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1937) - Továrna na iluze
(1937) - Žena na rozcestí
(1937) - Svět patří nám
(1937) - Virginity
(1937) - Jan Výrava
(1937) - Bílá nemoc
(1936) - Vojnarka
(1936) - Dobrodinec chudých psů
(1936) - Jízdní hlídka
(1935) - Jana
(1931) - Třetí rota
(1931) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1929) - Svatý Václav
(1926) - Román hloupého Honzy
(1925) - Josef Kajetán Tyl
(1922) - Zlatý klíček

Zdeněk Štěpánek - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1925) - Josef Kajetán Tyl
Zdeněk Štěpánek - Family and Partner relationships
Zdeněk Štěpánek 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Zdeněk Štěpánek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
29°57’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
22

Birthday 22nd - Endurance

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and kind. That is why they need their partner's support. They are practical and thorough. They have methodological and organisational abilities. They easily make practical decisions.

Zdeněk Štěpánek 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdeněk Štěpánek - writer, actor, director, scriptwriter

Zdeněk Štěpánek was born on September 22, 1896 in Tvoršovice
Zdeněk Štěpánek at:
Wikipedia.orgZdeněk Štěpánek full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 30th
(Today)
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) actress
Itálie Monica Bellucci
(*1964) actress
Spojené státy Fran Drescher
(*1957) actress, scriptwriter, activist
Spojené státy Truman Capote
(*1924) writer, actor, journalist
Francie Marion Cotillard
(*1975) actress, singer
Zdeněk Štěpánek
Planet positions:
SunSun
Virgo
29°57’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Libra
24°07’
 
VenusVenus
Libra
20°14’
 
MarsMars
Gemini
19°37’
 
JupiterJupiter
Leo
28°50’
 
SaturnSaturn
Scorpio
15°57’
 
UranusUranus
Scorpio
21°42’
 
NeptuneNeptune
Gemini
20°18’
st
PlutoPluto
Gemini
13°43’
R
NodeNode (M)
Aquarius
22°27’
R
LilithLilith (M)
Aries
21°06’
 
ChironChiron
Libra
28°03’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
6xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
October 1st
(Tomorrow)
Irsko Richard Harris
(*1930) actor
Velká Británie Julie Andrews
(*1935) singer, writer, actress
Velká Británie Rupert Friend
(*1981) actor
Nizozemsko André Rieu
(*1949) composer, scriptwriter
Spojené státy Jimmy Carter
(*1924) 39th President of the United States
Famous people who passed away on September 30th
Spojené státy James Dean
(*1931 - 1955) actor
Francie Georges Ernest Boulanger
(*1837 - 1891) French general and politician
Francie Saint Thérèse of Lisieux
(*1873 - 1897) Catholic saint, virgin, mystic
Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926 - 2007) architect
Německo Simone Signoret
(*1921 - 1985) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »