Zdeněk Svěrák wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Svěrák - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1936
Country:
Age:
84 years
Occupation:
singer, writer, actor, director, scriptwriter

Zdeněk Svěrák - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1936 (?)
House system:
no system (?)
(Zdeněk Svěrák 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Zdeněk Svěrák
Date of Birth - Year *1936
(singer, writer, actor, director, scriptwriter, instagram)

Zdeněk Svěrák - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2017) - Po strništi bos
(2014) - Three Brothers
(2010) - České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft
(2006) - Empties
(2006) - Dlouhý, široký a krátkozraký
(2006) - Cimrman v říši hudby
(2005) - Jaroslav Uhlíř v Lucerně
(2004) - Afrika aneb Češi mezi lidožravci
(2002) - Chlípník
(2001) - Dark Blue World
(2001) - Švestka
(1997) - Záskok
(1997) - Vyšetřování ztráty třídní knihy
(1997) - Vražda v salónním coupé
(1997) - Posel z Liptákova
(1997) - Němý Bobeš aneb Český Tarzan
(1997) - Hospoda Na mýtince
(1997) - Blaník
(1997) - Akt
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Kolya
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1994) - Accumulator 1
(1993) - Life and Extraordinary Adventures of Private Ivan Chonkin
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1991) - The Elementary School
(1989) - Utopím si ho sám
(1987) - An Uncertain Season
(1987) - Narostl mu hřebínek
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Případ Platfus
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Co je vám, doktore?
(1983) - Three Veterans
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Inzerát
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Trhák
(1978) - Kulový blesk
(1977) - Long Live Ghosts!
(1976) - Secluded, Near Woods
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Dveře
(1975) - Hledám paní na hlídání
(1974) - Muž, který se spustil
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1973) - Spolužáci

Zdeněk Svěrák - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2017) - Po strništi bos
(2015) - Z metropole speciál
(2015) - Večerníček jak ho (ne)znáte
(2014) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2014
(2014) - Tajemství Petra Čepka
(2014) - Tajemství Jaroslava Uhlíře
(2014) - Three Brothers
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Ceny paměti národa
(2013) - Proso - opereta DJC
(2013) - President Wanted
(2012) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2012
(2012) - Ceny české filmové kritiky 2011
(2012) - The Presence of Arnošt Lustig!
(2012) - Neobyčejné životy: Jiří Menzel
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2011
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Příběhy slavných: Všeuměl
(2011) - Legendy: Tajemství Ladislava Smoljaka
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kinorama
(2010) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2010
(2010) - 13. komnata Jana Kašpara
(2010) - Příběh plzeňského piva
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Film o filmu: Skřivánci na niti
(2010) - Kooky
(2010) - České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft
(2009) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2009
(2009) - Tajemství celebrit
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Srpnová noc
(2008) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2008
(2008) - Děti kreslí písničky
(2008) - Český lev 2007
(2008) - Nepřítelem osudu
(2008) - Film o filmu Kuky se vrací
(2008) - The Anatomy of Gag
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2007
(2007) - Film o filmu: Vratné láhve
(2007) - 40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry
(2006) - Český lev 2005
(2006) - Příběhy slavných - Povolání: Vladimír Dvořák
(2006) - Kokot a perly
(2006) - Empties
(2006) - Dobytí severního pólu
(2006) - Dlouhý, široký a krátkozraký
(2006) - Cimrman v říši hudby
(2005) - Jaroslav Uhlíř v Lucerně
(2005) - Příběhy slavných: Tak tohle je ten svět...
(2005) - Jára Cimrman
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2004) - Reportéři ČT
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Diktát
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Daddy
(2004) - Sleepless Nights
(2004) - Afrika aneb Češi mezi lidožravci
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Talár a ptačí zob
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Přesčas
(2001) - Chaos
(2001) - Dark Blue World
(2000) - Záskok aneb Cimrman v Národním divadle
(1999) - Semafor má 40
(1998) - Všetci sú za dverami
(1998) - Prima jízda
(1997) - Úsměvy
(1997) - Cimrmani
(1997) - Předčasná úmrtí: Holubí andante
(1997) - Záskok
(1997) - Vyšetřování ztráty třídní knihy
(1997) - Němý Bobeš aneb Český Tarzan
(1997) - Lijavec
(1997) - Hospoda Na mýtince
(1997) - Akt
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Film o filmu: Kolja
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Kolya
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - Accumulator 1
(1992) - Chvilky s Miroslavem Horníčkem a jeho přáteli
(1991) - Praški student (TV series)
(1991) - The Elementary School
(1991) - Cimrman sobě
(1990) - Šaráda
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1990) - Tvrdý chleba
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Hudba: Uhlíř, Slova: Svěrák
(1988) - Hodina zpěvu
(1988) - Chirurgie
(1987) - Klip klap
(1987) - An Uncertain Season
(1987) - Narostl mu hřebínek
(1986) - The Horns
(1985) - Galasuperšou
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Jako jed
(1984) - Seminář senzačních skutečností
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1984) - Co je vám, doktore?
(1983) - Three Veterans
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Inzerát
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Karty
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Řetěz
(1981) - Calamity
(1981) - Like Rabbits
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Trhák
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Komik a jeho svět
(1979) - Brontosaurus
(1978) - Kulový blesk
(1976) - Secluded, Near Woods
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Dveře
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1971) - Moderní byt
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Lucie a zázraky
(1969) - Stopa vede do Liptákova
(1969) - Larks on a String
(1968) - Zločin v šantánu

Zdeněk Svěrák - Filmography - Writer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2017) - Po strništi bos
Zdeněk Svěrák - Family and Partner relationships
Family:
(*1965) Jan Svěrák - son

Zdeněk Svěrák, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
7°38’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Fire)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Zdeněk Svěrák 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdeněk Svěrák - singer, writer, actor, director, scriptwriter

Zdeněk Svěrák was born Year *1936 in Czech City
Zdeněk Svěrák at:
Wikipedia.orgZdeněk Svěrák full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 28th
(Today)
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) actress
Francie Brigitte Bardot
(*1934) actress, singer, model
Velká Británie Peter Finch
(*1916) actor
Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) actress
Spojené státy Hilary Duff
(*1987) singer, actress, model, fashion designer
Zdeněk Svěrák
Planet positions:
SunSun
Aries
7°38’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
25°00’
 
VenusVenus
Pisces
13°22’
 
MarsMars
Aries
26°44’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
24°09’
 
SaturnSaturn
Pisces
15°49’
 
UranusUranus
Taurus
3°54’
 
NeptuneNeptune
Virgo
14°48’
R
PlutoPluto
Cancer
25°10’
R
NodeNode (M)
Capricorn
8°17’
R
LilithLilith (M)
Libra
8°52’
 
ChironChiron
Gemini
11°48’
 
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 29th
(Tomorrow)
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) actress
Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) writer, director, scriptwriter
Jižní Korea Ki-duk Kim 1934
(*1934) director, professor
Švédsko Anita Ekberg
(*1931) actress
Polsko Lech Walesa
(*1943) actor
Famous people who passed away on September 28th
Francie André Breton
(*1896 - 1966) writer, poet
Francie Émile Zola
(*1840 - 1902) writer
Francie Louis Pasteur
(*1822 - 1895) French biologist, chemist, doctor
Itálie Pope John Paul I
(*1912 - 1978) 263rd Pope
Turecko Elia Kazan
(*1909 - 2003) director, actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »