Zdeněk Zelenka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Zelenka - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1954
Country:
Age:
65 years
Occupation:
actor, director, scriptwriter

Zdeněk Zelenka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1954 (?)
House system:
no system (?)
(Zdeněk Zelenka 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Zdeněk Zelenka
Date of Birth - Year *1954
(actor, director, scriptwriter, instagram)

Zdeněk Zelenka - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Každý milion dobrý
(2013) - Duch nad zlato
(2012) - Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2008) - Kouzla králů
(2008) - Guard No. 47
(2008) - Golem
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Nadměrné maličkosti: Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Boháč a chudák
(2003) - Lakomec
(2003) - Bankrotáři
(2002) - Brouk v hlavě
(2001) - Jakub Ludvík, fotograf lidských duší
(2001) - The Rebels
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Ideální manžel
(2000) - Vladimír Körner, svědek umírajícího času
(1999) - Paní Piperová zasahuje
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Isabela, vévodkyně Bourbonská
(1998) - Štěstí pana kameramana
(1997) - Rumplcimprcampr
(1996) - Bohatství slečny Kronkiové
(1995) - Válka barev
(1995) - Kean
(1995) - Generálka Jeho Veličenstva
(1995) - Azrael, anděl smrti
(1994) - Elegantní řešení
(1994) - Báječný víkend
(1993) - Nesmrtelná teta
(1992) - Královský život otroka
(1992) - Dva z nás
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Tedaldo a Elisa
(1991) - Requiem pro panenku
(1991) - Oko za oko
(1991) - Lorna a Ted
(1991) - Láska zlatnice Leonetty
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Freonový duch
(1986) - Jsi falešný hráč
(1985) - Čarovné dědictví
(1980) - Den samých začátků

Zdeněk Zelenka - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Každý milion dobrý
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Duch nad zlato
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Herci Jiřího Hubače
(2008) - Martin Frič, klasik českého filmu
(2008) - Kouzla králů
(2008) - Kanadská noc
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Hodina klavíru
(2006) - Slečna Guru
(2006) - O Šípkové Růžence
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Nadměrné maličkosti: Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande
(2005) - Nadměrné maličkosti: Loupežníci
(2005) - Černá karta
(2005) - Boháč a chudák
(2004) - Poklad na Sovím Hrádku
(2003) - Stín viny
(2003) - Lakomec
(2003) - Falešné obvinění
(2003) - Bankrotáři
(2002) - Brouk v hlavě
(2001) - Jakub Ludvík, fotograf lidských duší
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Ideální manžel
(2000) - Vladimír Körner, svědek umírajícího času
(1999) - Velký případ
(1999) - Paní Piperová zasahuje
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Isabela, vévodkyně Bourbonská
(1998) - Štěstí pana kameramana
(1997) - Rumplcimprcampr
(1997) - Polední žár
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - Bohatství slečny Kronkiové
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Kean
(1995) - Generálka Jeho Veličenstva
(1995) - Azrael, anděl smrti
(1994) - Elegantní řešení
(1994) - Báječný víkend
(1993) - Nesmrtelná teta
(1992) - Šplhající profesor
(1992) - Královský život otroka
(1992) - Dva z nás
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Tedaldo a Elisa
(1991) - Svědkyně
(1991) - Oko za oko
(1991) - Lorna a Ted
(1991) - Láska zlatnice Leonetty
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Freonový duch
(1986) - Jsi falešný hráč
(1985) - Čarovné dědictví
(1980) - Den samých začátků

Zdeněk Zelenka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2012) - Česká 30
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2010) - Kde bydlely princezny
(2009) - Neobyčejné životy: Jiřina Bohdalová
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Martin Frič, klasik českého filmu
(2008) - Karel Čapek a jeho obyčejný svět
(2006) - Žito
(2006) - Čétéčko
(2005) - Všechnopárty
(2002) - Tváře českého filmu
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Sama doma
(1997) - Úsměvy
(1979) - Julek

Zdeněk Zelenka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
22°58’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Horse

Horse (Wood)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Zdeněk Zelenka 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdeněk Zelenka - actor, director, scriptwriter

Zdeněk Zelenka was born Year *1954 in Czech City
Zdeněk Zelenka at:
Wikipedia.orgZdeněk Zelenka full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 22nd
(Today)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Zdeněk Zelenka
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
22°58’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
17°24’
 
VenusVenus
Scorpio
16°25’
 
MarsMars
Pisces
7°58’
 
JupiterJupiter
Cancer
28°38’
R
SaturnSaturn
Scorpio
16°44’
 
UranusUranus
Cancer
26°57’
R
NeptuneNeptune
Libra
27°40’
 
PlutoPluto
Leo
26°44’
R
NodeNode (M)
Capricorn
6°17’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
20°32’
 
ChironChiron
Capricorn
26°21’
 
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
1xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
October 23rd
(Tomorrow)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Famous people who passed away on October 22nd
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) actor
Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) painter
Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) poet, novelist
Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) philosopher
Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »