Zlata Adamovská wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zlata Adamovská - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1959
Country:
Age:
60 years
Occupation:
actress, voice actress

Zlata Adamovská - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1959 (?)
House system:
no system (?)
(Zlata Adamovská 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Zlata Adamovská
Date of Birth Year *1959
(actress, voice actress, instagram)

Zlata Adamovská - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Korunní princ
(2014) - Tajemství Jiřiny Jiráskové
(2014) - Případy 1. oddělení (TV series)
(2014) - Intimity
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Teleautomat
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Galashow 60
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2013) - Lucky Four Serving the King
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Český lev 2011
(2012) - I Wake Up Yesterday
(2012) - Na útěku
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Vínečko
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Prominenti
(2010) - Dobří rodáci a město dabingu
(2010) - Království poezie Gabriely Vránové
(2009) - 15 let TV Nova: Tretí vlna
(2009) - 15 let TV Nova: Druhý dech
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Další, prosím!
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Herci Jiřího Hubače
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Peklo s princeznou
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2007) - Život a doba spisovatele Karla Čapka
(2007) - Svatba na bitevním poli aneb Hodiny před slávou
(2006) - Svatby paní Veroniky
(2006) - Před půlnocí
(2006) - Maxi Clever
(2006) - ČR:SR Test národa 2006
(2006) - Čétéčko
(2006) - Slečna Guru
(2006) - Poslední kouzlo
(2006) - O Šípkové Růžence
(2005) - Vypadáš skvěle!
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - O češtině
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Kočičí princezna
(2004) - Film o filmu: Milenci a vrazi
(2004) - Milenci a vrazi
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Hodina tance a lásky
(2002) - Předčasná úmrtí: Dvojí život Jaromila Jireše
(2002) - Z rodinného alba
(2002) - Pohádka z ostrova Man
(2002) - Brouk v hlavě
(2002) - Borůvkový vrch
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Barvy života
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Naše děti
(2001) - Ideální manžel
(2001) - Den dobrých skutků
(2001) - Ani svatí, ani andělé
(2000) - Věštírna
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Hogo Fogo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Paní Piperová zasahuje
(1999) - Muž s duchem
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Za zdí
(1998) - Tajemství mořské panny
(1998) - Přehmat
(1998) - Genij vlasti
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Polední žár
(1997) - O vílách Rojenicích
(1997) - Jasnovidka
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Nejsem líná, jsem chudokrevná
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Koncert
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Revenge
(1995) - Azrael, anděl smrti
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Učitel tance
(1994) - Andělské oči
(1993) - Hadí pohledy
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Schneewittchen und das Geheimnis der Zwerge
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Why Havel?
(1991) - Závist
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Vdova po básníkovi
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Růže z Bertramky
(1991) - Pohádka o touze
(1991) - Lhát se nemá, princezno!
(1991) - Láska zlatnice Leonetty
(1991) - Král a zloděj
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Antonín Dvořák
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Třináctery hodiny
(1990) - Kdo dostane burák?
(1990) - Démantový déšť
(1989) - Vstup do ráje zakázán
(1989) - Uzavřený okruh
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Strom pohádek: O chytré Marině
(1988) - Slepá je noc
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Vltavská víla
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Země úsměvů
(1986) - Zázračné dítě
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1986) - Kus života
(1986) - Každý má svůj den
(1985) - Videostop
(1985) - Václava Kašpara den pátý
(1985) - Tchyně
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Rudin
(1985) - Iná láska
(1984) - ABECEDA
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Propast
(1983) - O hodném Fridolínovi a zlé Józe
(1983) - Katapult
(1983) - Karel Hynek Mácha
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1981) - Sůl země (TV series)
(1981) - O stříbrném a zlatém vajíčku
(1981) - Kamenný orchestr
(1981) - Hodina života
(1981) - Člny proti prúdu
(1980) - Už vám není dvacet, paní Bláhová
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Postel s nebesy (TV series)
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Tchán
(1979) - Svatební skandály slečny Juliány
(1979) - Muzika pro dva
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Hon na kočku
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Causa Králík
(1979) - Brontosaurus
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Petřička
(1976) - Běž, ať ti neuteče
Zlata Adamovská - Family and Partner relationships

Zlata Adamovská, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
18°10’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Earth)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

Zlata Adamovská 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zlata Adamovská - actress, voice actress

Zlata Adamovská was born Year *1959 in Czech City
Zlata Adamovská at:
Wikipedia.orgZlata Adamovská full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 22nd
(Today)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Zlata Adamovská
Planet positions:
SunSun
Pisces
18°10’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Aries
5°56’
 
VenusVenus
Aries
16°03’
 
MarsMars
Gemini
12°48’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
1°51’
 
SaturnSaturn
Capricorn
5°53’
 
UranusUranus
Leo
12°57’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
6°42’
R
PlutoPluto
Virgo
2°35’
R
NodeNode (M)
Libra
14°28’
R
LilithLilith (M)
Taurus
12°27’
 
ChironChiron
Aquarius
24°25’
 
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
October 23rd
(Tomorrow)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Famous people who passed away on October 22nd
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) actor
Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) painter
Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) poet, novelist
Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) philosopher
Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »