Zuzana Kronerová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zuzana Kronerová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1952
Country:
Age:
68 years
Occupation:
actress

Zuzana Kronerová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1952 (?)
House system:
no system (?)
(Zuzana Kronerová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Zuzana Kronerová
Date of Birth Year *1952
(actress, instagram)

Zuzana Kronerová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2016) - Všechno nebo nic
(2016) - Rudý kapitán
(2015) - Návraty k hereckým legendám: Jozef Kroner
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Johankino tajomstvo
(2015) - Home Care
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Dr. Ema (TV series)
(2014) - Doktori (TV series)
(2014) - Angels
(2013) - Herecké legendy (TV series)
(2013) - Niekde medzi
(2013) - Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor!
(2013) - Clownwise
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Tigre v meste
(2012) - Čtyři slunce
(2011) - ...a já, Katarína Kolníková
(2011) - Perfect Days - I ženy mají své dny
(2011) - Mimi a Líza (TV series)
(2011) - Les Bien-aimés
(2010) - Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš
(2010) - Film o filmu Přežít svůj život
(2010) - Přežít svůj život (teorie a praxe)
(2010) - Mamas & Papas
(2010) - Habermann's Mill
(2009) - Tajomstvo mojej kuchyne
(2009) - Znovuzrodenie lesa
(2009) - Sewing throught dream (Oral Variations of the Svankmajer Dream/Film)
(2009) - Darkness
(2009) - Unknown Hour
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2008) - Cinka Panna
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Mít štěstí na rendez - vous
(2007) - The Country Teacher
(2007) - Václav
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2006) - Portrét
(2006) - Bonifác a zázračný anjel
(2005) - V hodine rysa
(2005) - Štěstí
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Príchod do lyrickej krajiny
(2003) - Pupendo
(2002) - Film o filmu Divoké včely
(2001) - Wild Bees
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Fiaker číslo 21
(1998) - Na plovárně
(1998) - Aj múdry schybí
(1997) - O kohútikovi a sliepočke (TV series)
(1997) - Macocha
(1997) - Armagedon na Grbe
(1996) - Ženský vtip
(1996) - Silvánovci (TV series)
(1996) - Matúš
(1996) - Lea
(1995) - Hu - hu bratia
(1994) - O krásnej strige
(1994) - A bol to škovránok
(1993) - Muzikál
(1993) - K.O.
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1993) - Kazimír a Karolína
(1993) - Divadelná pieseň
(1992) - Slečna z Maxima
(1992) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Indické rozprávky (TV series)
(1992) - Adam a Anna
(1991) - Mozartiana
(1990) - When the Stars Were Red
(1989) - Novinári
(1989) - Kolotoč
(1987) - Trate života Jozefa Kronera
(1987) - Ženský zákon
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1986) - Višňový sad
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - Vrabčie lásky
(1985) - Varič
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1985) - Nevera
(1984) - Zločin Arthura Savilla
(1984) - Vymodelujem more
(1984) - Umenie komédie
(1984) - Štyria
(1984) - Ryby
(1984) - Dedova truhlica
(1984) - Aj múdry schybí
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Tajomný ostrov na sídlisku "N"
(1983) - Pozadie
(1983) - Pozadí
(1982) - Valika
(1982) - Krkavci
(1982) - Hráč na vlastnú päsť (TV series)
(1982) - Čarbanice
(1982) - Brehy nehy
(1982) - Bite sa, pán Jedlinský!
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Ťažká profesia
(1981) - Škola žien
(1981) - Popoluška
(1981) - Orechový koláč
(1981) - Obyčajné rozmery
(1981) - Manduľa
(1981) - Fénix
(1981) - Ďuro-Truľo
(1980) - Tridsať zámkov na Loire
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Nevera po slovensky
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - Demokrati
(1979) - Záhradníkov pes
(1979) - V predvečer
(1979) - Vianočné čary
(1979) - Pochábeľ
(1979) - Mišo
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Žabí ženích
(1978) - Zhŕňajova nevesta
(1978) - Večera
(1978) - Spevák Peter
(1978) - Parížsky život
(1978) - Klebetnice
(1978) - Inkognito
(1977) - Serafinka a Cézar
(1977) - Črty zo života (TV series)
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Odviata ako dym
(1976) - Amerikán
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Chlapské leto
(1974) - Valentín a Valentína
(1974) - Netopier
(1974) - Nešťastník
(1974) - Figliar Sťopka
(1973) - Vymenená princezná
Zuzana Kronerová - Family and Partner relationships

Zuzana Kronerová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
27°24’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Water)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Zuzana Kronerová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zuzana Kronerová - actress

Zuzana Kronerová was born Year *1952 in Slovak City
Zuzana Kronerová at:
Wikipedia.orgZuzana Kronerová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Zuzana Kronerová
Planet positions:
SunSun
Aries
27°24’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Aries
8°47’
R
VenusVenus
Aries
9°15’
 
MarsMars
Scorpio
15°09’
R
JupiterJupiter
Aries
27°16’
 
SaturnSaturn
Libra
10°24’
R
UranusUranus
Cancer
10°18’
 
NeptuneNeptune
Libra
20°08’
R
PlutoPluto
Leo
19°08’
R
NodeNode (M)
Aquarius
27°46’
R
LilithLilith (M)
Leo
2°14’
 
ChironChiron
Capricorn
12°28’
 
Elements:
6xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Famous people who passed away on September 23rd
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) actor, singer
Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) doctor, psychiatrist, neurologist, founder of psychoanalysis
Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) actor
Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001)
Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »